Jaarlijkse NHV Hoedendag

Ieder jaar organiseert de NHV een Hoedendag voor leden en voor alle overige hoedenliefhebbers. Vaste ingrediënten op deze dag zijn: workshops en lezingen, en een hoedenexpositie en/of -show. Daarnaast is de Hoedendag een uitgelezen gelegenheid om te netwerken met mede-hoedenontwerpers & -leden.

Hoedendag 2022

Op zaterdag 22 oktober vindt de jaarlijkse NHV Hoedendag plaats. Meer informatie over dit evenement volgt later. Ook hoe je je kunt aanmelden voor de workshops.

Coronatoegangsbewijs

Ook wij ontkomen er niet aan om de Corona regelgeving van de Rijksoverheid in acht te nemen. Vanaf 25 september 2021 is een coronatoegangsbewijs bij evenementen verplicht. Laat bij binnenkomst je vaccinatie bewijs zien (QR-code van de vaccinatie app of een papieren bewijs) of een recent negatieve testresultaat.

Verder vragen wij om je eigen verantwoordelijkheid te nemen en je te houden aan de algemene basisregels.