Leuk als je meedoet met een workshop, maar vergeet vooral niet je ook aan te melden voor de Hoedendag. We willen graag weten of je ook blijft tot de hoedenshow en de borrel.

Er zijn geen entreekosten voor NHV-leden. Voor niet-leden bedragen de kosten €15,-. Geef alsjeblieft aan of je ook bij de Hoedenshow en borrel komt, dit in verband met de dag-catering.

Selecteer maximaal één van de ochtendworkshops (10:00 tot 11:45 uur):

1. Marianne Jongkind: Sparterievorm bekleden met stof (€ 60,-)

2. Irene van Vugt: Klaproos maken van zijde (€ 80,-)

3. Denise Innes-Spencer: Using crinoline as a base for hats (€ 85,-)

4. Pierre&Pierre: Maak je eigen frame als basis voor een fascinator (€ 70,-)

Selecteer maximaal één van de middagworkshops (12:30 tot 14:15 uur):

1. Saar Snoek: Broche of corsage van handgemaakt vilt (€ 50,-)

2. Cristina de Prada: Faux feathers from fabric and leather (€ 75,-)

3. Nina Pawlowsky: Presentatie over gebruik van speciale stiffeners in het theater (€ 20,-)

4. Denise Innes-Spencer: Using knitted wire as a base for bridal headbands (€ 85,-)

Deelnemers aan een workshop krijgen een schort; dit zit inbegrepen bij de prijs van de workshops. Voor andere bezoekers is dit schort te koop. Reserveren (en betalen) kan hier. Let op, het schort moet opgehaald worden, het wordt niet verzonden.