Aanmelden Hoedenwedstrijd 2022

 

Meld je aan

Kies onderstaand de juiste optie (deelname als NHV-lid, niet-lid of student Creatief Vakman) om je in te schrijven voor de NHV Hoedenwedstrijd 2022 'Vintage met een Twist!'

Deelnamekosten
De kosten voor deelname bedragen voor leden € 70 en voor niet-leden € 85.
Voor deelnemers die niet in Nederland, België of Duitsland wonen, komt hier een toeslag bij van € 15 als tegemoetkoming in de verzendkosten.

Bij het inschrijfgeld voor de wedstrijd zitten de aanschaf- en verzendkosten van het materiaal inbegrepen. Er kan niet gekozen worden welk pakket men ontvangt!

Deelnemers hebben daarnaast gratis toegang tot de openingsshow in juni 2022 en ontvangen na afloop van de show een fotoboekje met alle ingezonden ontwerpen.

Deelname aan de wedstrijd is definitief na reservering & betaling van een deelnameplek via de onderstaande betaalmodule.

 

Sign up

The participation fee is € 70 for NHV members in the Netherlands, Belgium and Germany and € 85 for non-members.
For participants from other countries than the three listed above a surcharge of € 15 is added to cover shipping costs.

The entry fee for the contest includes the purchase and shipping costs of the materials. It is not possible to choose which selection of materials you receive!

Participants will have free access to the opening show in June 2022 and will receive a photo booklet featuring all submitted designs after the show.

Participation in the competition is final after reservation & payment via the payment module below.